70/391-4800
Kérdése van? Várjuk hívását!

Piroska Gyula, igazgató
Piroska Gyula Trénig

Piroska Gyula a Professzionális Konzultáns Egyesülés igazgatója. Magyarország egyik legnépszerűbb üzleti előadója. Sajátos humora, meghökkentően szókimondó stílusa, ragyogó példái élménnyé teszik tréningjeit és előadásait.
Az elmúlt tizenkilenc évben közel harmincezer ember fordult meg a képzésein. Tizennégy nemzet polgára, Londontól Moszkváig. Négy könyve ragyogó olvasmány cégvezetők számára.
Egy hajóban evezünk” című első könyve másfél év alatt bestsellerré vált. Ő a cégvezetők barátja. Hogy ne érezze magát egyedül a cégvezető.
 
www.piroskagyulatrening.hu
 

Kasza Tamás
Négy Évszak Tréning Kft.

Kasza Tamás lezárási specialista. Bestseller író, nemzetközi tréner, előadóművész. Nyolc könyv szerzője. Könyveit szlovák, román, bolgár és orosz nyelvre fordították le.
Az első olyan magyar értékesítési tréner, aki több külföldi országban is sikeres franchise-t működtet egyre nagyobb eredményekkel. 
Húsz év, harmincötezer hallgató, öt ország.
Bebizonyította, hogy az értékesítés kulcsa a lezárás. Megváltoztatta nem csak a magyar értékesítői kultúrát, hanem a Közép-Kelet európait is, és az orosz piacon aktív.
Sok vállalat cégvezetője és MLM hálózat vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését.
 
www.kaszatamas.hu


Nagy Béla
Comline Budapest Kft.

  
Nagy Béla cégvezető, tréner, motivációs előadó, diplomája szerint mérnök, szakközgazdász. A Magyar Tudományos Akadémián dolgozott mint fejlesztő mérnök, majd New Yorkban, a Rockefeller Egyetemen. 1994 óta dolgozik felnőttképzésben, saját tanácsadó cégében a mai napig aktív trénerként tevékenykedik.
Mint mérnök, a működő, gyakorlatias tudás híve, jelszava az „egyszerűség”.
Misszióként Magyarország boldogságindexének növelésén dolgozik.
Sokoldalú előadó, aki otthon van az üzleti képzésekben, az egyéni konzultációkban, de akár több száz fős programok előadójaként is megállja a helyét.
 
www.comline.hu


Nemes-Nagy Szilvia
Performia Hungary Kft.
 
Nemes-Nagy Szilvia vezetési és toborzási specialista. Összesen harmincnégy éve oktat, amiből több mint húsz évet az üzleti világban. Tizenhét éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint hatezer vezető vett részt kb. ezerötszáz cégtől.
2010-től a Performia Hungary és Exelect Hungary tulajdonos ügyvezetője.
Küldetése, hogy vezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén úgy, hogy növelni tudják a cég termelékenységét, és ezáltal a morált.
Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.
  
www.performia.hu


Potencsik Szilárd
Client Maker
 
Egyedülállóan eredmény-orientált cég-fejlesztési programokat végez, mérhető eredményekkel.
Fő működési területeik:

  • kulcsemberek kiképzése vezetőnek
  • motivációs rendszerek
  • folyamatszervezés, szervezetfejlesztés
  • pénzügyi és gazdálkodási rendszerek
  • teljesítmény mérési és értékelési rendszerek
  • kereskedelmi (ár és készlet) rendszerek

www.clientmaker.hu


Városi Gabriella és Makó Gábor
Goodwill Group
 
Ha egy cégnek jó a GOODWILL-je, akkor mindig lesz elég ügyfele, új megrendelője, fizetni akaró, hűséges vevője.
A GOODWILL szótári meghatározása: Elismertség; szervezet, vállalat elfogadottsága, barátságos elismerése tőle független személyek, vállalatok részéről. Nem anyagi érték; egy üzlet számokban nem kifejezhető értékei az anyagi eszközökkel szemben.
Mi hiszünk a GOODWILL bevételteremtő erejében. Abban, hogy a mai gazdasági körülmények között is lehet becsületes, etikus működéssel fennmaradni, és a profi hozzáállással, a maximálisan elégedett ügyfelek létrehozásával elvégzett munka sikeressé tud tenni minket.
 
www.goodwillgroup.hu

 

Cinkóczi Gábor
Életcél Konzultáció Magyarország

Tizenöt éves konzultánsi tapasztalattal rendelkezik. Több mint tízezer óra személyes konzultáció van a háta mögött.
2009-ben társalapítóként és vezetőként elindította az Életcél Konzultáció Magyarországot, mely egy nemzetközi szervezet része.
A cégvezető számára az égető kérdés a következő: „Mi a cég célja? Mi a cég küldetése?”. A válasz most már számukra is elérhető. Az Életcél konzultáció hatására a vezetők nem csupán élettelibbé, hanem hozzáállásukban valódi tulajdonossá válnak.
Gábor személyes célja: "igazán élővé tenni" az embereket és csoportokat. Segíteni nekik felfedezni, hogy kik is ők valójában, és hogyan teljesíthetik ki magukat a munkában és az életben.

www.eletcelkonzultacio.huHarmath Krisztián
Boss Consulting

Húsz éves vállalkozói pályafutása során a mikro szinttől eljutott a milliárdos cégek világáig. Olyan tudást és elméleti technológiát ad át ügyfeleinek, ami a gyakorlatban képes növelni személyes hatékonyságukat és vállalkozásuk versenyképességét.
Kidolgozott egy olyan képzési metodikát, ami egyszerre nevezhető életvezetési tanácsadásnak és vezetői képzésnek. Az üzleti és a személyes célkitűzések egyaránt szerephez jutnak benne, így az üzleti életet a magánélet összefüggéseiben vizsgálja.
A módszernek köszönhetően teljesen egyedi képzési programmal fejleszthető a menedzsment, a vezetői készségek és a személyes motiváció.

www.bossconsulting.org

 

Helle Nóra és Eric Helle
Executive Success Kft.


A csapat csoportos vezetőképzést és vezetői coaching szolgáltatást nyújt, 3 nyelven, összesen 76 év felső- és középvezetői, illetve vezetőképzési tapasztalatával.

Minden csapattag “szerelemből” választotta ezt a hivatást és jelentős kihívások sikeres megvívása után érkezett meg a mostani helyére. Céljuk, hogy térképet adjanak a cégvezetés labirintusához.

A képzésük és coachingjuk lehetővé teszi egy cégvezető számára a nyugodt és örömteli cégvezetést, illetve, ha úgy kívánja, lehetőséget ad, hogy belátható időn belül tulajdonosként működjön.

www.vezetoisiker.eu

Hidvéghy Róbert
Cashflow Mérnök International Kft.


A Cashflow Mérnök 2008 óta segíti több ezer fős közönségét, hogy átlátható és tervezhető pénzügyeik legyenek.
Teszi mindezt a Családi Élettervezés szoftverrel, valamint annak Céges verziójával. 2015 óta képzéssel is erősíti a célt könyvek, CD-k, DVD-k, szemináriumok és több napos tréningek formájában.
És a cél egyszerű: egy élet, ahol nincs eladósodás, aggódás a jövő miatt, a kezedben vannak pénzügyeid, biztonságban vagy, és terjeszkedsz egyre jobb állapotok felé.

www.cashflow-mernok.hu

 

Dienes Attila
Dienes Management Academy

 


"EGY CÉGBEN A LEGNAGYOBB ÉRTÉK AZ EMBER!
A probléma nem a környezetben lévő emberekkel van, hanem annak a tudásnak hiányával, hogy miként kezeljük őket."

2004. óta a gyakorlatias képzésein 20.000 ember vett részt, melyek kifejezetten a magyar vállalkozásokra lettek szabva. Konzultációi és könyvei segítenek  abban, hogy számokban kimutatható eredményeket érjenek el a cégvezetők, és ez által több profittal és szabadidővel rendelkeznek. Így a közös munka eredményeként önállóan termelő munkatársakkal dolgoznak és csapatként haladnak egy közös cél felé. 

www.dmacompany.eu