70/391-4800
Kérdése van? Várjuk hívását!

Piroska Gyula, igazgató
Piroska Gyula Trénig

Piroska Gyula a Professzionális Konzultáns Egyesülés igazgatója. Magyarország egyik legnépszerűbb üzleti előadója. Sajátos humora, meghökkentően szókimondó stílusa, ragyogó példái élménnyé teszik tréningjeit és előadásait.
Az elmúlt tizenkilenc évben közel harmincezer ember fordult meg a képzésein. Tizennégy nemzet polgára, Londontól Moszkváig. Négy könyve ragyogó olvasmány cégvezetők számára.
Egy hajóban evezünk” című első könyve másfél év alatt bestsellerré vált. Ő a cégvezetők barátja. Hogy ne érezze magát egyedül a cégvezető.
 
www.piroskagyulatrening.hu
 

Arany tagság

Kasza Tamás
Négy Évszak Tréning Kft.

Kasza Tamás lezárási specialista. Bestseller író, nemzetközi tréner, előadóművész. Nyolc könyv szerzője. Könyveit szlovák, román, bolgár és orosz nyelvre fordították le.
Az első olyan magyar értékesítési tréner, aki több külföldi országban is sikeres franchise-t működtet egyre nagyobb eredményekkel. 
Húsz év, harmincötezer hallgató, öt ország.
Bebizonyította, hogy az értékesítés kulcsa a lezárás. Megváltoztatta nem csak a magyar értékesítői kultúrát, hanem a Közép-Kelet európait is, és az orosz piacon aktív.
Sok vállalat cégvezetője és MLM hálózat vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését.
 
www.kaszatamas.hu


Nagy Béla
Comline Budapest Kft.

  
Nagy Béla cégvezető, tréner, motivációs előadó, diplomája szerint mérnök, szakközgazdász. A Magyar Tudományos Akadémián dolgozott mint fejlesztő mérnök, majd New Yorkban, a Rockefeller Egyetemen. 1994 óta dolgozik felnőttképzésben, saját tanácsadó cégében a mai napig aktív trénerként tevékenykedik.
Mint mérnök, a működő, gyakorlatias tudás híve, jelszava az „egyszerűség”.
Misszióként Magyarország boldogságindexének növelésén dolgozik.
Sokoldalú előadó, aki otthon van az üzleti képzésekben, az egyéni konzultációkban, de akár több száz fős programok előadójaként is megállja a helyét.
 
www.comline.hu


Nemes-Nagy Szilvia
Performia Hungary Kft.
 
Nemes-Nagy Szilvia vezetési és toborzási specialista. Összesen harmincnégy éve oktat, amiből több mint húsz évet az üzleti világban. Tizenhét éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint hatezer vezető vett részt kb. ezerötszáz cégtől.
2010-től a Performia Hungary és Exelect Hungary tulajdonos ügyvezetője.
Küldetése, hogy vezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén úgy, hogy növelni tudják a cég termelékenységét, és ezáltal a morált.
Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.
  
www.performia.hu


Potencsik Szilárd
Client Maker
 
Egyedülállóan eredmény-orientált cég-fejlesztési programokat végez, mérhető eredményekkel.
Fő működési területeik:

  • kulcsemberek kiképzése vezetőnek
  • motivációs rendszerek
  • folyamatszervezés, szervezetfejlesztés
  • pénzügyi és gazdálkodási rendszerek
  • teljesítmény mérési és értékelési rendszerek
  • kereskedelmi (ár és készlet) rendszerek

www.clientmaker.hu


Városi Gabriella és Makó Gábor
Goodwill Group
 
Ha egy cégnek jó a GOODWILL-je, akkor mindig lesz elég ügyfele, új megrendelője, fizetni akaró, hűséges vevője.
A GOODWILL szótári meghatározása: Elismertség; szervezet, vállalat elfogadottsága, barátságos elismerése tőle független személyek, vállalatok részéről. Nem anyagi érték; egy üzlet számokban nem kifejezhető értékei az anyagi eszközökkel szemben.
Mi hiszünk a GOODWILL bevételteremtő erejében. Abban, hogy a mai gazdasági körülmények között is lehet becsületes, etikus működéssel fennmaradni, és a profi hozzáállással, a maximálisan elégedett ügyfelek létrehozásával elvégzett munka sikeressé tud tenni minket.
 
www.goodwillgroup.hu

 

Ezüst tagság

Cinkóczi Gábor
Életcél Konzultáció Magyarország

Tizenöt éves konzultánsi tapasztalattal rendelkezik. Több mint tízezer óra személyes konzultáció van a háta mögött.
2009-ben társalapítóként és vezetőként elindította az Életcél Konzultáció Magyarországot, mely egy nemzetközi szervezet része.
A cégvezető számára az égető kérdés a következő: „Mi a cég célja? Mi a cég küldetése?”. A válasz most már számukra is elérhető. Az Életcél konzultáció hatására a vezetők nem csupán élettelibbé, hanem hozzáállásukban valódi tulajdonossá válnak.
Gábor személyes célja: "igazán élővé tenni" az embereket és csoportokat. Segíteni nekik felfedezni, hogy kik is ők valójában, és hogyan teljesíthetik ki magukat a munkában és az életben.

www.eletcelkonzultacio.huHarmath Krisztián
Boss Consulting

Húsz éves vállalkozói pályafutása során a mikro szinttől eljutott a milliárdos cégek világáig. Olyan tudást és elméleti technológiát ad át ügyfeleinek, ami a gyakorlatban képes növelni személyes hatékonyságukat és vállalkozásuk versenyképességét.
Kidolgozott egy olyan képzési metodikát, ami egyszerre nevezhető életvezetési tanácsadásnak és vezetői képzésnek. Az üzleti és a személyes célkitűzések egyaránt szerephez jutnak benne, így az üzleti életet a magánélet összefüggéseiben vizsgálja.
A módszernek köszönhetően teljesen egyedi képzési programmal fejleszthető a menedzsment, a vezetői készségek és a személyes motiváció.

www.bossconsulting.org

 

Helle Nóra és Eric Helle
Executive Success Kft.


A csapat csoportos vezetőképzést és vezetői coaching szolgáltatást nyújt, 3 nyelven, összesen 76 év felső- és középvezetői, illetve vezetőképzési tapasztalatával.

Minden csapattag “szerelemből” választotta ezt a hivatást és jelentős kihívások sikeres megvívása után érkezett meg a mostani helyére. Céljuk, hogy térképet adjanak a cégvezetés labirintusához.

A képzésük és coachingjuk lehetővé teszi egy cégvezető számára a nyugodt és örömteli cégvezetést, illetve, ha úgy kívánja, lehetőséget ad, hogy belátható időn belül tulajdonosként működjön.

www.vezetoisiker.eu

 

Hidvéghy Róbert
Cashflow Mérnök International Kft.


A Cashflow Mérnök 2008 óta segíti több ezer fős közönségét, hogy átlátható és tervezhető pénzügyeik legyenek.
Teszi mindezt a Családi Élettervezés szoftverrel, valamint annak Céges verziójával. 2015 óta képzéssel is erősíti a célt könyvek, CD-k, DVD-k, szemináriumok és több napos tréningek formájában.
És a cél egyszerű: egy élet, ahol nincs eladósodás, aggódás a jövő miatt, a kezedben vannak pénzügyeid, biztonságban vagy, és terjeszkedsz egyre jobb állapotok felé.

www.cashflow-mernok.hu

 

Bronz tagság

Dienes Attila
Dienes Management Academy"EGY CÉGBEN A LEGNAGYOBB ÉRTÉK AZ EMBER!
A probléma nem a környezetben lévő emberekkel van, hanem annak a tudásnak hiányával, hogy miként kezeljük őket."

2004. óta a gyakorlatias képzésein 20.000 ember vett részt, melyek kifejezetten a magyar vállalkozásokra lettek szabva. Konzultációi és könyvei segítenek  abban, hogy számokban kimutatható eredményeket érjenek el a cégvezetők, és ez által több profittal és szabadidővel rendelkeznek. Így a közös munka eredményeként önállóan termelő munkatársakkal dolgoznak és csapatként haladnak egy közös cél felé. 

www.dmacompany.eu


 

Rasperger Anna
Qlife a statisztika specialista

Cégek, vállalkozások statisztikáit átvizsgálva dolgoz ki egy személyre szabott programot, mely szervezettséget, gyorsaságot és pontosságot hoz a területre.
Anna küldetése, hogy a hozzá érkező ügyfelek magas színvonalat érjenek el és kirobbanó statisztikákkal rendelkezzenek.
Valódi, egyszerű, használható megoldások! Minimális erőfeszítés, maximális nyereség. Ez a cél. Ez a Qlife!

www.qlife.hu
 

Stéger Róbert
Foldex Solution Ltd.

Stéger Róbert 1990-ben nyitotta meg első vállalkozását, egy élelmiszerüzletet, melyet az évek során további három üzlettel bővített a Dél-Dunántúlon. 1997-ben a cég profilját kiegészítette építőipari kivitelezéssel és ingatlan beruházással, Baranya megyében több társasházi otthont is létrehozott. 2010-től a cég tevékenysége kibővült szoftver fejlesztésel és pályázatírással.
2013-tól kezdte meg konzultánsi tevékenységét.
Célja, hogy az emberek felismerjék a magukban szunnyadó „Tigris-t“ és céltudatosakká váljanak az életükkel kapcsolatban. Ehhez nyújt gyakorlati segítséget az általa összeállított tematikus MATE program is, melynek keretén belül a résztvevőkkel megtervezik a cél eléréséhez vezető utat is.

www.steger.hu

 

Hegedűs Péter
Célkraátor.hu


Hatékonyság specialistaként abban segít, hogy munka, az egészség és a család egyensúlyban legyen. Az ügyfél hatékonyan, szervezetten és pontosan tudja elérni a céljai.
A Szent István Egyetem Vezető és Továbbképző Intézetében végzett üzletgazdász szakon. Az Iskolai évek alatt már 3 céggel rendelkezett. Vodafone franchise üzletet üzemeltet sikeresen 16 éve. Nyolc éve az üzlet teljesen önjáró valódi passzív jövedelem forrása. Ezalatt az idő alatt több alkalommal is különböző termékkategóriákban a legtöbbet értékesítették Magyarországon.
Az iskolai évek után se fejezte be a tanulást. Folyamatosan járt minden hónapban különböző képzésekre, szemináriumokra belföldön és külföldön is egyaránt. Szervezetfejlesztésben és a hatékonyság témakörében létező összes képzést elvégezte megtanulta. A mai napig kutatja a területet.
Ismeri a multi világát, és a kis- és közép vállalkozások problémáit is.

www.celkreator.hu
www.evtervezo.hu

 

Loksa Ágnes
Növekedési specialista
LA Management Consulting

A Hubbard College of Administration-ban képződött ki a teljes menedzsment rendszerből. Az ott tanultakat sikerrel alkalmazta a családi vállalkozásában, aminek 12 évig volt az ügyvezető igazgatója.  Az éves forgalmat 69%-al, míg az árbevételt 80%-al emelte meg a válság idején. 2014 óta foglalkozik vezetőképzéssel, ahol a tudása és a saját személyes tapasztalatai által segíti az ügyvezetők munkáját. Túl van több, mint 100 előadáson és közel 1000 résztvevőn. Célja: segíteni a cégvezetőknek, hogy hosszútávon elérhessék a fenntartható növekedést a vállalkozásukban.

www.loksaconsulting.hu